AKTIVNOSTI

Članovi tvrtke svojim radom doprinose široj zajednici, a najviše obrazovnim ustanovama i strukovnim udruženjima.
Suradnja s obrazovnim ustanovama ostvaruje se kroz organizaciju izvođenja praktične nastave u našem proizvodnom pogonu. Učenicima obrtnič kih škola i studentima Tehničkog fakulteta u Rijeci dodjeljujemo mentore koji ih vode kroz praktičnu obuku.
Pomogli smo projekt "Formula student" s kojim su studenti Tehničkog fakulteta iz Rijeke sudjelovali 2010. g. u Londonu, na globalnom students kom natjecanju za najbolje konstrukcijsko rješenje studentskog trkaćeg automobila.
Potporu smo dali studentu strojarstva Tehničkog fakulteta u Rijeci Robertu Blažiću, na projektu "Diferencijal bolida". Inovirao je konstrukcijsko rješenje diferencijala trkaćeg automobila, samostalno izradio prototip u našoj proizvodnji i ugradio u bolid. Prototip je nagrađen srebrnom medaljom za inovaciju godine na natjecanju "British invention show" u Londonu 2010. g. Danas je zaposlenik u tvrtci, na poziciji voditelja proizvodnje i član tima za tehnič ka unapređenja i razvoj proizvoda.
Profesori Tehničkog fakulteta u Rijeci bili su nam suradnici na projektu "MB Neraida" na poslovima dizajniranja konstrukcijskog rješenja brodske sohe za mega jahtu grčkog brodovlasnika.
Aktivno smo uključeni u rad lokalnih strukovnih udruženja. Direktor tvrtke obnaša funkciju predsjednika Udruženja obrtnika i provodi aktivnosti za promicanje poduzetništva, te za modernizaciju sustava praktičnog osposobljavanja učenika kroz povezivanje s poduzetničkim sektorom.