TVRTKA

OD MALE TVRTKE DO VODEĆEG PROIZVOĐAčA STROJNIH DIJELOVA U REGIJI
Danas je B.R.O.S.S. Tehnika izvozno orijentirano poduzeće. Pretežni dio proizvoda i usluga plasira se na međunarodno tržište. To potvrđuje da je kvaliteta proizvodnih performansi tvrtke u rangu svjetskih proizvođača.
Lojalnost i zadovoljstvo klijenata postiže se ulaganjem u nova znanja i konkurentne tehnologije, te dodavanjem vrijednosti partnerstvu. Certifikat o sukladnosti ISO 9001:2008 jamči obavljanje poslovnih procesa prema propisanim standardima kvalitete.
Proizvodnja se odvija u vlastitom proizvodnom pogonu smještenom u Primorsko-goranskoj županiji, na lokaciji Viškovo. Organizacijska kultura kojom se potiče motiviranost i timski rad zaposlenih, te oblikovanje zajedničkih ciljeva potiču stalni napredak tvrtke.

NAŠA POVIJEST

1982. KAKO SMO POČELI
Željko Blažić osnovao je tokarski obrt u malom garažnom prostoru i počeo izrađivati rezervne strojne dijelove po narudžbi kupca.
1994. NOVI PROIZVODNI POGON
Proizvodnja je premještena u novoizgrađeni prostor s kontrolira nim radnim uvjetima, uvode se novi proizvodni procesi i unapređuju sofisticiranim proizvodnim i mjernim tehnologijama za rad, u cilju povećanja konkurentske sposobnosti.
2000. PRVI IZVOZ ZA AMERIČKO TRŽIŠTE
Prvi puta osvojili smo američko izvozno tržište, besprijekornom izradom super preciznih komponenata brusnih vretena. Partnerstvo s kupcem traje već 16 godina, a izvozna prodaja proširena je novim još složenijim proizvodima
Danas DJELUJEMO GLOBALNO
Danas smo iskusni u međunarodnom poslovanju jer preko 70% proizvodnje plasiramo na globalno tržište. Da je kvaliteta naših proizvoda na svjetskoj razini, potvrđuju dugogodišnji kupci na tržištima Njemačke, Austrije, Danske, Švedske, Italije, Malte, Slovačke, Slovenije i Amerike. Uslužujemo kupce iz strojogradnje, naftne industrije, proizvođače super preciznih komponenti, energetike i drugih područja.