Tvrtka

Od male tvrtke do vodećeg proizvođača strojnih dijelova u regiji
Danas je B.R.O.S.S. Tehnika izvozno orijentirano poduzeće. Pretežni dio proizvoda i usluga plasira se na međunarodno tržište. To potvrđuje da je kvaliteta proizvodnih performansi tvrtke u rangu svjetskih proizvođača.
SAZNAJ VIŠE

Povijest

1982.
Željko Blažić osnovao je tokarski obrt u malom garažnom prostoru
1994.
Proizvodnja je premještena u novoizgrađeni prostor s kotroliranim radnim uvjetima
2000.
Prvi puta osvojili smo američko tržište za kojeg izrađujemo precizne strojne dijelove još i danas
Danas
Danas smo iskusni u međunarodnom poslovanju jer preko 70% proizvodnje plasiramo na globalno tržište (Njemačka, Austrija, USA, Švedska...)
SAZNAJ VIŠE

Vrijednosti

Poslovna filozofija tvrtke određena je etickim, poslovnim, moralnim principima i vrijednostima kojima smo predani u B.R.O.S.S. Tehnici.
Uvjereni smo da ćemo utvrđenim načinom svog djelovanja najlakše doseći poslovne ciljeve, ostvariti komparativnu prednost u odnosu s konkurentskim tvrtkama.
SAZNAJ VIŠE

MISIJA

Pružanje usluga strojne obrade i izrada proizvoda prema tehničkom zahtjevu kupaca. Našim stručnim znanjem i tehničko-tehnološkim kapacitetima jamčimo izvrsnost i pouzdanost proizvodnje, te potpuno zadovoljstvo kupaca.

VIZIJA

Pokreće nas vizija da na globalnom tržištu konkuriramo kao partner koji daje „vrijednost za novac“. Trajno želimo održati poziciju prioritetnog hrvatskog proizvođača u domeni precizne strojarske proizvodnje.

TRADICIJA

Treća obiteljska generacija nastavlja tradiciju proizvodnje, njegujući organizacijske vrijednosti na kojima je građen prepoznatljiv imidž kvalitetnog proizvođača.
NATJEČAJI
Objavljujemo natječaje za slobodna radna mjesta.
>
STROJNI PARK
Strojni park sastoji se od preko 25 strojeva.
>